• Аминта Трети бр.81-1 ДП2
 • + 389 78 399 853
 • + 389 2 609 1717
 • ДАТА
  01 January - 01 January
 • ВРЕМЕТРАЕЊЕ
  1 ден
 • ЦЕНА

 • ДОСТАПНОСТ
  0

LABYRINTH FESTIVAL 2018

После децениската успешна организација на различни забави во целиот свет , белгиско — холандскиот тим кој стои зад Labyrinth продукцијата го организира својот втор фестивал во Хрватска под името Labirint Open (LABO18) кој ќе се одржи во Омиш од 11.- 14.Јули 2018. Четири дена разновидна понуда на електронска музика и многу други актиивности.

Кампингот е конципоран на тој начин да не морате ништо да носите. Обезбеден е шатор, а самиот е поставен и наместен. Ваше е да ги оставите вашите работи и уживате во фестивалот. Кампот има свои тушеви и тоалети. Шаторот е најмалку долг 2 метри а исто толку е и широк. Сите шатори се со иста димензија.

Повеќе информации околу фестивалот можете да најдете на официјалната страна:

http://www.labyrinthopen.com/

 

ЦЕНА: 99 евра

 

Цената вклучува:

 • Кампинг сместување – 4 ноќевања 11.07-14.07 (со обезбеден шатор)
 • Влезница за Labyrith Open Fest / 11-12-13-14 Jули
 • Превоз со модерен туристички автобус   

 

Цената не вклучува:

 • патничко осигурување
 •  туристичка такса

 

Погледнете дел од минатогодишната атмосфера и подгответе се за она што не очекува ова лето!

 

Line Up 

The map is updating ...