• Аминта Трети бр.81-1 ДП2
  • + 389 78 399 853
  • + 389 2 609 1717

Креирај своја тим билдинг програма

Покрај нашите готови тим билдинг програми кои ги нудиме, Ви овозможуваме и вие самите да бидете креатори на тим билдинг програма која најмногу ќе одговара во зависност од Вашите потреби. Преку филтерот Креирај своја Тим Билдинг програма (*линк кој ќе носи до филтерот) изберете ги најдобрите активности за Вас и Вашите вработени и направете комбинација од широкиот спектар на опции кои нашата агенција ги нуди за Вас. Rapsody Travel & Events се грижи за Вас и вашата организација и со задоволство ќе приготви специјална програма врз основа на Вашите барања.Проверете зошто сме најдобри!

ФОРЛУМАР


Обуки и усовршување

Што?

[checkbox obukiSto use_label_element "Организациска дијагностика" "Лидерство и менаџмент во организацијата" "Организациски тим билдинг" "Стратегиско планирање " "Екстерна и/или интерна комуникација" "Ефикасно водење на состаноци" "Вештини за продажба " "Деловно преговарање" "Менаџирање на конфликти" "Менаџирање на тимови" "Менаџмент на време" "Оценување и развој на вработените" "Мотивирање на вработените " "Менаџирање на организациски промени"]

Времетраење

Каде?

[checkbox kadeObuki use_label_element "Македонија" "Странство"]

Релаксација и патувања

Спа пакети

[checkbox relaxSpa label_first use_label_element "Спа 1" "Спа 2" "Спа 3"]

Тимски игри и спортови

[checkbox relaxTeam label_first use_label_element "Kуглање" "Планинарење викенд" "Нуркање" "Скијање" "Рафтинг" "Еscape Room" "Laser tag" "Paintball"]

Патувања

[checkbox relaxKade label_first use_label_element "Македонија" "Странство"]

Времетраење

Здрави животни навики

Што?

[checkbox navikiSto use_label_element "Класичен аеробик" "Аква аеробик" "Степ аеробик" "Пилатес" "Јога " "Медитација" "Готвење здрава храна" "Ориентални танци (Synergy)"]

Времетраење?

[checkbox navikiVreme use_label_element "Еднократно" "Неделно" "Месечно"]

Класични патувања

Каде?

[checkbox klasikKade use_label_element "Македонија" "Странство"]

Патувања на располагање?

[checkbox klasikPatuvanja use_label_element "Патување 1" "Патување 2" "Патување 3"]

Информации за компанијата

Полињата означени со * се задолжителни

Име на компанија*

Емаил*

Период*

Од:

До:

Број на учесници*

Телефон за контакт*