Нашата приказна

Неколку млади и амбициозни студенти ја почнуваат приказната која веќе 12 години е избор на младите во Македонија. Континуиран раст на бројот на патниците и комуникацијата со нив отворија голем број дестинации кои до ден денес се актиеелно меќу младите луѓе. Секогаш отворени за нови предлози и идеи ја продолжуваме успешната визија која повеќе од 20 години опстојува на групациско ниво. Како дел од големото Рапсоди семејство успеавме да направиме интеракција и дружење со сите млади од соседството. Продолжуваме во исто темпо.

Нашата мисија

За нас е вистинско уживање да го презентираме она што најдобро знаеме да го работиме – организација на младинските патувања низ Европа. Искуството стекнато на мкедонскиот пазар ни помигна да изградиме посебен однос со патниците, да ги задоволиме најспецифичните барања на секој наш клиент и секое патување да го претвориме во несекојдневно уживање.

50+

партнери

Професионален однос, фер пристап кон секој.

30k+

среќни патници

Креираме спомени со патниците. #liverapsody

50+

дестинации

Во координација со нашите патници за нови дестинации

30+

водичи

Искусни водичи со максимална посветеност.

"Нашата цел е вашето патување да биде незаборавно, а вие вистинси да уживате во дестинациите кои ги нудиме."

Travel & Events

Тимот на РАПСОДИ