• Аминта Трети бр.81-1 ДП2
 • + 389 78 399 853
 • + 389 2 609 1717
 • ДАТА
  01 January - 01 January
 • ВРЕМЕТРАЕЊЕ
  1 ден
 • ЦЕНА

 • ДОСТАПНОСТ
  0

JUMP IN SPAIN

 1. ден ( СКОПЈЕ – БАРСЕЛОНА)

Поаѓање во однапред договорено време од скопскиот аеродром. 

Пристигнување во Барселона. Организиран превоз до Љорет де Мар. Сместување во апартмани/хотели. Време за одмор. Секоја вечер факултативна посета на дискотека.

     2-4 ден ( ЉОРЕТ ДЕ МАР – БАРСЕЛОНА)

Вашиот престој во Шпанија може да биде незаборавен со посета на факултативните излети од нашата богата и ЕКСКЛУЗИВНА програма. 

 1. ден (ЉОРЕТ ДЕ МАР – БАРСЕЛОНА – СКОПЈЕ)

Поаѓање кон Барселона во договорено време. Трансфер до аеродромот во Барселона, пријавување, пасошки и царински формалности. Пристигнување во Скопје во вечерните часови.

 

ЦЕНА: 109€ / 79€

 

 Цената вклучува:

 • 4 ноќевања во апартмани во Љорет де Мар
 • Комплетна организација со пратител на патувањето
 • Превоз со модерни туристички автобуси на наведената релација
 • Туристичка такса

 

Цената не вклучува:

 • Факултативни излети , влезници планирани според програмата
 • Патничко – здравствено осигурување
 • Доплата за двокреветна соба во Љорет де Мар – 20 евра по лице
 • Доплата од 55 евра за хотелско сместување со полн пансион на база ” шведска маса” 

The map is updating ...