• Аминта Трети бр.81-1 ДП2
 • + 389 78 399 853
 • + 389 2 609 1717
 • ДАТА
  01 January - 01 January
 • ВРЕМЕТРАЕЊЕ
  1 ден
 • ЦЕНА

 • ДОСТАПНОСТ
  0

UNIVERSITY BREAK 2020

UNIVERSITY BREAK 2020

БУКУРЕШТ 21.10 – 25.10

ULTRA FIRST MINUTE цена до 18.03 – од 109 евра

 

Драги студенти, по повод 10 годишниот роденден на вашата омилена агенција, за прв пат кај нас во Македонија ви нудиме ексклузивна програма на поинаков концепт на младинско патување.

СИТЕ СТУДЕНТИ ЗАЕДНО, ОД СИТЕ ФАКУЛТЕТИ ОД НАШАТА ЗЕМЈА НА ЕДНО МЕСТО. Ова е одлична шанса за супер провод, одлична атмосфера, тематски забави и незамелниво заедничко дружење…

За “САМО” 10 години Рапсоди травел ги освои срцата на студентите и стана лидер во организација на младински патувања. Секако бројките го потврдуваат тоа:

*** Агенција која има претставништво во 15 држави од Европа;

*** 4 години по ред ја имаме честа да ја освоиме престижната STUBREND награда како избор помеѓу студентите;

*** Повеќе од 20 000 студенти од нашата земја биле дел од нашите патувања во изминатата деценија;

 

UNIVERSITY BREAK 2020

3 ноќни тематски забави во ексклузивни ноќни клубови по кои сме препознатливи // квалитетен и безбеден превоз // гугл водичи и перфектна организација // фотографи и аниматори // дневни активности за многу спомени // како и уживање во еден од најпознатите СПА ЦЕНТРИ ВО ЕВРОПА – во БУКУРЕШТ

 

ПОГЛЕДНЕТЕ ШТО НЕ ОЧЕКУВА:  https://www.youtube.com/watch?v=Ikkmg0FtjaE

 

ЦЕНАТА ВКЛУЧУВА:

 • Комплетна организација на патувањето, пратител на групата за целото времетраење на патувањето
 • Превоз со високо туристички автобус (KLIMA, TV, VIDEO) на наведената релација
 • Посета и разглед на прекрасниот Букурешт, главен град на Р. Романија
 • 3 ноќевања во хотел на база во 1/3 и/или 1/4 соби

 

 ЦЕНАТА НЕ ВКЛУЧУВА:

 • Факултативни излети
 • Туристичка такса од 1 евро по ноќ
 • Доплата за 1/2 соба – 10 евра

 

Само ЕДЕН може да биде БРОЈ 1

The map is updating ...