• Аминта Трети бр.81-1 ДП2
  • + 389 78 399 853
  • + 389 2 609 1717

Креирај своја тим билдинг програма

Покрај нашите готови тим билдинг програми кои ги нудиме, Ви овозможуваме и вие самите да бидете креатори на тим билдинг програма која најмногу ќе одговара во зависност од Вашите потреби. Преку филтерот Креирај своја Тим Билдинг програма (*линк кој ќе носи до филтерот) изберете ги најдобрите активности за Вас и Вашите вработени и направете комбинација од широкиот спектар на опции кои нашата агенција ги нуди за Вас. Rapsody Travel & Events се грижи за Вас и вашата организација и со задоволство ќе приготви специјална програма врз основа на Вашите барања.Проверете зошто сме најдобри!

ФОРЛУМАР


Обуки и усовршување

Што?

Времетраење

Каде?

Релаксација и патувања

Спа пакети

Тимски игри и спортови

Патувања

Времетраење

Здрави животни навики

Што?

Времетраење?

Класични патувања

Каде?

Патувања на располагање?

Информации за компанијата

Полињата означени со * се задолжителни

Име на компанија*

Емаил*

Период*

Од:

До:

Број на учесници*

Телефон за контакт*