• Аминта Трети бр.81-1 ДП2
  • + 389 78 399 853
  • + 389 2 609 1717

За Нас

Рапсоди травел енд ивентс е приказна која започна како ентузијастичка идеја на група млади луѓе за студентско организирање на апсолвентски екскурзии на своите факултети, а прерасна во концепт кој младите во Македонија го препознаа како свој начин на живот !

Брендот Рапсоди препознатлив во 15 европски земји е лидер во организацијата на младински патувања и забави во последните 7 години и кај нас. Во светот на Рапсоди границите на класичните патувања се одамна поместени – нудиме се само не обично патување, а за тоа сведочат повеќе од 10.000 задоволни патници.

Ние од тимот на Рапсоди ве покануваме во свет во кој се поставуваат досега невидени стандарди на добра забава, свет во кој емоциите и спомените се мерат во тони… Ве покануваме на ролеркоустерот – Рапсоди начин на живот !

НАШИОТ ТИМ